Şehit Hasan Aydoğdu Anadolu Lisesi

WEB https://sehithasanaydogdual.meb.k12.tr
Adres : VARLIK MAH. MEHMETÇİK CAD. NO 51/C MERKEZ / ADIYAMAN
VİZYON : Evrensel değerleri temel alarak yaptığı eğitim, öğretim ve araştırma faaliyetleriyle her alanda yetkin, yaratıcı, girişimci, ahlaki değer ve toplumsal sorumluluk sahibi üstün nitelikli bireyler yetiştirmeyi, topluma ve çevreye duyarlı yüksek nitelikli bilimsel ve kültürel çalışmalar yapmayı ve insanlığın yararına sunmayı görev edinmiş, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı içinde yaşadığımız yüzyıla yakışır eğitim ve öğretim faaliyetleri alanında uluslararası standartlara uygun; yabancı dil, teknoloji ve bireysel ve sosyal gelişim alanlarında yeterli donanıma sahip öğrenciler yetiştiren ve onlara özgün bireyler olduklarını fark ettirerek hayata hazırlayan Türkiye´nin önde gelen eğitim kurumlarından biri olmaktır.
MİSYON : Özgüveni ve farkındalık düzeyi yüksek, ilgi ve yeteneklerinin farkında; kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü, öğrenmeyi seven ve mutlu bireyler olarak yetişmelerine temel oluşturarak okul yaşamını sevdirmek ve üniversiteye hazırlamak.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Normal Eğitim
Saatler : Başlama: 08:10 Bitiş: 15:30
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğal gaz
Servis : Var
Ulaşım : Kara
Yerleşim Yeri : İl Merkezinde Askerlik Şubesinin Karşısında
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 800 m.
Kontenjan Bilgileri : 385
Sportif Etkinlikler :